Γνωρίστε την Infodesign

Δραστηριοποιούμεθα σε δύο κατευθύνσεις. Στην πρώτη υποστηρίζουμε υπάρχοντα ηλεκτρονικά καταστήματα ώστε να αυξήσουν τη ροή των online παραγγελιών τους. Είτε εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες της επιχείρησης ώστε να πραγματοποιούν σωστά τις αλλαγές στην εφαρμογή, και την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα, είτε αναλαμβάνουμε εμείς την υλοποίηση των εργασιών.

Στην δεύτερη κατεύθυνση αναλαμβάνουμε εξ ολοκληρου την μελέτη και την υλοποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος και παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα. Σε εποικοδομητική συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, εκπονούμε σχέδιο βασισμένο στα προσφερόμενα προϊόντα ή υπηρεσίες, και στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις, την πολυετή εμπειρία και τα εργαλεία μας, υλοποιούμε το design, τον προγραματισμό, τα κείμενα, και τις φωτογραφίες και τα βίντεο, ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να επιτύχει τη ροή online παραγγελιών.


Ιστορία

Από την ίδρυσή μας, το 1997, και για 20 περίπου χρόνια λειτουργήσαμε ως εργολάβοι και υπεργολάβοι σε μεγάλα και πολύ μεγάλα έργα σε φορείς του δημοσίου και μεγάλες εταιρείες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: υπουργεία Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας, Συμβούλιο της Επικρατείας, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Εφετεία,  Πρωτοδικεία, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Osram,  Unisystems, Αpplebee's, Χαλκόρ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, δημιουργούμε και υποστηρίζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα.


Η φιλοσοφία μας

Αντιλαμβανόμενοι ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα αποτελούν σημαντικό στοιχείο λειτουργίας και ανάπτυξης των επιχειρήσεων, εργαζόμαστε για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της επιχείρησης. Για αυτόν τον λόγο αναπτύξαμε μία ανθρωποκεντρική μέθοδο με την οποία διασφαλίζουμε τη ροή online παραγγελιών για τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών μας.


Το μέλλον

Ασχολούμενοι με την τεχνητή νοημοσύνη από το 2020, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε ότι το 2023 είναι ορόσημο για την εξέλιξη γενικά του διαδικτύου, και ειδικά των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Επειδή οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν πρωτόγνωρες δυνατότητες στις επιχειρήσεις, συμπεριλάβαμε στις υπηρεσίες μας τις δυνατότητες ενσωματώσης αυτών των εφαρμογών στα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών μας.