Διασφαλίστε ροή online παραγγελιών μόνοι σας

Δώσε στον άνθρωπο ένα ψάρι, και θα τον έχεις ταΐσει για μία μέρα. Δίδαξέ τον να ψαρεύει, και θα τον ταΐζεις για μια ζωή.

Διαχρονική και αληθινή σοφία! Θα την εφαρμόσουμε και εμείς. Αντί να αναλάβουμε να υποστηρίξουμε τη ροή των online παραγγελιών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα για ένα διάστημα, προτιμούμε να σας εκπαιδεύσουμε ώστε να το υποστηρίζετε μόνοι σας για πάντα! 


Κατανόηση θεωρίας

Το ιδιωτικό σεμινάριο αρχίζει με την θεωρία. Για να εφαρμόσετε όσα θα μάθετε είναι απαραίτητο να εμβαθύνετε στο γιατί. Εφαρμόζοντας τη Σωκρατική μέθοδο εκπαίδευσης, θα συζητήσουμε τις απορίες σας αφού πρώτα διαβάσετε το περιεχόμενο που έχουμε συμπεριλάβει στον ιστότοπό μας.

Έως τρεις ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες


Χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Εκπαίδευση στην αναζήτηση πληροφοριών, στην κατανόηση σύνθετων θεμάτων, βελτίωση των κειμένων και δημιουργία φωτογραφιών. Όσοι έχουν ήδη ασχοληθεί με τις εφαρμογές, θα μάθουν να τις χειρίζονται αποτελεσματικά. Και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί, θα εκπλαγούν ευχάριστα.

Έως τρεις ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες


Ιστορία μάρκας (brand story)

΄Εχοντας κατανοήσει την θεωρία και έχοντας εξοικειωθεί με τα κείμενα, με την συνδρομή μας θα δημιουργήσετε την ιστορία της μάρκας σας.

Μία διαδικτυακή συνεδρία


Φωτογράφιση

Κατανόηση των βασικών κανόνων σύνθεσης της φωτογραφίας. Προμήθεια και χρήση των απαραίτητων αξεσουάρ (τρίποδα, selfie stick, φωτεινή πηγή). Εκπαίδευση στην χρήση online app στο smartphone (android ή apple). Φωτογράφιση προϊόντων μικρού ή μεσαίου αντικειμένου. Βασική επεξεργασία φωτογραφικών αρχείων. 

Έως τρεις ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες


Video Podcast

Εκπαίδευση στην επιλογή θεμάτων, και στην συγγραφή σεναρίων. Επιλογή χώρου βίντεο λήψης. Προετοιμασία βίντεο λήψης. Βίντεο λήψη. Επεξεργασία αρχείου φωνής. Επιλογή ήχων. Δημιουργία ή επιλογή μουσικής υπόκρουσης. Βασική επεξεργασία βίντεο.

Έως τρεις ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες


Post και Προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα

Εκπαίδευση στη δημιουργία post για τα κοινωνικά δίκτυα, βάσει των γνώσεων και των τεχνικών που αποκτήσατε στις προηγούμενες συνεδρίες. Εκπαίδευση στις ιδιαιτερότητες της προώθησης στο facebook και στο instagram.

Έως δύο ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες


Μαζική αποστολή email

Ή εκπαίδευση στην μαζική αποστολή email, περιλαμβάνει οδηγίες για την συγκέντρωση διευθύνσεων email επιχειρήσεων, και για τη χρήση της εφαρμογής Simple Newsletter που έχουμε αναπτύξει.

Έως δύο ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες 


Τρίμηνη υποστήριξη

Από την έναρξη του ατομικού σεμιναρίου, και για διάρκεια τριών μηνών, παρέχουμε τηλεφωνική συμβουλευτική βάση, από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00.  

Επίσης παρέχεται δικαίωμα χρήσης της εφαρμογής Simple Newsletter για αποστολή έως 1000 μηνυμάτων μηνιαία.


Αμοιβή

Η αμοιβή μας ανέρχεται σε 550 ευρώ συν ΦΠΑ 24%. Με την καταβολή του 70% του συνολικού ποσού εκδίδεται τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται την 1η εβδομάδα του δεύτερου μήνα λειτουργίας του ατομικού σεμιναρίου.
Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το ατομικό σεμινάριο, συμπληρώστε την αίτηση στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.


Σημειώσεις

Είναι προαπαιτούμενη η γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, smartphone και των βασικών εφαρμογών. Επίσης είναι απαραίτητη η στοιχειώδης χρήση της Αγγλικής γλώσσας. Είναι προς όφελος σας να ολοκληρωθούν οι διαδικτυακές συνεδρίες περίπου εντός μηνός ώστε τους δύο εναπομείναντες μήνες να σας καθοδηγούμε στο περιεχόμενο που θα δημιουργείτε μόνοι σας. Η κατανομή των 17 ωριαίων συνεδριών είναι ελαστική.