Επαγγελματικά φυτικά σαμπουάν με εκχυλίσματα από ελληνικά βιολογικά βότανα

Αύξηση των πωλήσεων μέσω προώθησης των πελατών των συνεργαζόμενων κομμωτηρίων

Επαγγελματικά φυτικά σαμπουάν με εκχυλίσματα από ελληνικά βιολογικά βότανα

Website: alexanderhair.gr

Νέο σήμα ανάλογο του υψηλότατου ανταγωνισμού των brand επαγγλματικών σαμπουάν στα κομμωτήρια

Στα κομμωτήρια, τα σαμπουάν Alexander Hair τοποθετούνται σε προθήκες δίπλα σε πρόϊόντα πασίγνωστων brand από πολυεθνικές εταιρίες. Έπρεπε λοιπόν το σήμα εκτός από αναγνωρισιμότητα να αποπνέει κύρος. Επιλέξαμε λοιπόν σχήμα από την ελληνική λαϊκή παράδοση σε μαύρο φόντο.

Μάρκετινγκ και σχεδιασμός συσκευασιών προϊόντος

Για τις συσκευασίες επιλέξαμε σκούρα άθραυστα και ανακυκλώσιμα μπουκάλια με καμπύλες ώστε αφενός να προστατεύεται το υλικό και αφετέρου να αναδεικνύονται το σήμα και τα γράμματα. Η εκτύπωση έγινε με μεταξοτυπία πάνω στα μουκάλια για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Στις φωτογραφίες τα προϊόντα περιστοιχίζονται από τα αντίστοιχα βότανα ώστε να υποδηλώνεται οπτικά η φυτική τους προέλευση.

Website κύρους με έμφαση στα βιολογικά εκχυλίσματα και στην παρουσίαση των συνεργαζόμενων κομμωτηρίων

Στο website εντάξαμε ενότητα με τους καλλιεργητές βιολογικών βοτάνων με τα πιστοποιητικά τους, ενώ στις σελίδες εκάστου προϊόντος εμφανίζονται τα βιολογικά βότανα με σύνδεσμο στη σελίδα κάθε βοτάνου. Έτσι ο επισκέπτης βεβαιώνεται για την ποιότητα των σαμπουάν και τα εμπιστεύεται.
Το άλλο σημαντικό σημείο είναι η παρουσίαση των συνεργαζόμενων κομμωτηρίων. Έκαστο κομμωτήριο έχει τη δική του σελίδα όπου εμφανίζονται δεκάδες κομμώσεις καθώς και πλήρης παρουσίαση του κομμωτηρίου και των συντελεστών του.

Υποστήριξη των συνεργαζόμενων κομμωτηρίων στα social media

Στα social media o διαθέσιμος προϋπολογισμός διατέθηκε για την προβολή των κομμωτηρίων γιατί αυτά είναι τα σημεία πώλησης των σαμπουάν Alexander Hair. Εφαρμόζοντας ένα έξυπνο σύστημα κληρώσεων προσελκύσαμε μεγάλο αριθμό ακολούθων με αποτέλεσμα την αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.