Οι υπηρεσίες μας

Websites και web marketing για αυξηση πωλήσεων σε παραγωγικές επιχειρήσεις

Οι υπηρεσίες μας

Στις επιχειρήσεις που μας επιστεύονται την παρουσία τους στο διαδίκτυο για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα σύνολο υπηρεσιών.

Αφού γνωρίσουμε τα προϊόντα/ υπηρεσίες, την αγορά τους και τα χαρακτηριστικά των πελατών τους, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία, εκπονούμε την στρατηγική επικοινωνίας στο διαδίκτυο που καλύπτει τους επιχειρηματικούς στόχους του.

Αν κριθεί απαραίτητο προσφέρουμε ονοματοδοσία και δημιουργία ή επανασχεδίαση ταυτότητας, διότι πιστεύουμε ότι το σήμα είναι σημαντικός παράγοντας για την καλλιέργεια σχέσεων με τους πελάτες.


Υπηρεσίες website

Website

Δημιουργούμε ένα ιδιαίτερο design (UI) για κάθε website που αναλαμβάνουμε, φροντίζοντας το περιεχόμενο να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να εντοπίζουν εύκολα αυτό που τους ενδιαφέρει (UX).

Προγραμματίζουμε με πρωτογενή κώδικα το website ώστε οι ιστοσελίδες να εμφανίζονται σωστά και ταχύτατα σε όλες τις διαστάσεις των συσκευών, και να είναι συμβατές με τους κανόνες της Google.

Σε συνεργασία πάντα με τον επειχειρηματία συγγράφουμε τα κατάλληλα κείμενα και επιλέγουμε τις κατάλληλες φωτογραφίες ή φωτογραφίσεις ώστε όλα μαζί να συνθέτουν μια αρμονική και ενδιαφέρουσα “ιστορία” που θα προσελκύση τους πελάτες.

Κατ’ αυτή τη φάση δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις προδιαγραφές της Google ώστε να προκύπτουν θετικά αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης.


“Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και οι σχέσεις με τον πελάτη είναι η βασίλισσα.”

Υπηρεσίες website

Social Media

Ανάλογα με την φύση των προϊόντων/υπηρεσιών επιλέγουμε σε ποιά sosial media θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος.

Σε συνεργασία με τον επιχειρηματία δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο ώστε να αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός πελατών που γνωρίζουν και προτιμούν το brand που δημιουργήσαμε.

Τέλος ανάλογα με το αντικείμενο, τα χαρακτηριστικά των πελατών και του προϋπολογισμού καταχωρούμε διαφημίσεις στα sosial media ή /και στην αναζήτηση Google.


Υπηρεσίες website

Video clip

Καθημερινά οι χρήστες παγκοσμίως βλέπουν στο Youtube περίπου 8 τρις βίντεο (internetlivestats.com), δηλαδή όσες και οι αναζητήσεις στην Google.

Επειδή λοιπόν είναι προφανής η προτίμηση των χρηστών σ' αυτή τη μορφή πληροφορίας, δημιουργούμε μικρής διάρκειας clips, περίπου ενός λεπτού για προώθηση ή/και διαφήμιση στα social media.


Υπηρεσίες website

Μαζική αποστολή e-mails

Ο βασιλιάς των εργαλείων του διαδικτύου είναι το e-mail. Καθημερινά αποστέλλεται περίπου ένα τετράκις εκατομμύριο e-mails.

Ο επιχειρηματίας επιλέγει το μήνυμα και το κοινό στο οποίο απευθύνεται κι εμείς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή simplenewsletter που αναπτύξαμε αποστέλλουμε στους αποδέκτες το κατάλληλο κείμενο με τις κατάλληλες φωτογραφίες.

Αν χρειαστεί δημιουργούμε μια ιστοσελίδα (landing page) στην οποία θα κατευθυνθεί ο χρήστης από το e-mail.Αναλαμβάνουμε ελεγχόμενο αριθμό επιχειρήσεων ώστε να έχουμε χρόνο και ενέργεια να υποστηρίζουμε τους συνεργαζόμενους όποτε ζητήσουν τις υπηρεσίες μας.


ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ